Vi inspireras av att realisera din fulla potential

Aktuella nyheter

Ta del av vårt nyhetsflöde och läs mer om våra genomförda investeringar. De senaste nyheterna om Garga Group och våra innehav hittar du här.

Garga Group förvärvar Vännäs Verkstads AB

Investmentbolaget Garga Group AB har per den 16 januari förvärvat samtliga aktier i specialtillverkaren Vännäs Verkstads AB i Vännäs. I samband med förvärvet blir säljaren Max Segerljung även minoritetsägare i Garga Group genom att nyemitterade aktier utgör en del av...

läs mer

Garga Group förvärvar Umpac

Investmentbolaget Garga Group AB har per den 17 mars förvärvat samtliga aktier i förpackningsspecialisten UMPAC AB i Umeå. I samband med förvärvet blir säljaren Torvald Östensson även minoritetsägare i Garga Group AB genom att nyemitterade aktier utgör en del av...

läs mer

David Stenlund ny vd för Garga Group AB

Investmentbolaget Garga Group AB med säte i Umeå rekryterar David Stenlund som ny vd. Han ersätter Thomas Karlsson som återgår till rollen som styrelseordförande och fortsatt delägare av Garga Group AB.

läs mer

Gluetec implementerar nytt affärssystem

Gluetec implementerar ett nytt affärssystem som ett ytterligare led i företagets kvalitetsarbete. Det omfattande arbetet har bland annat inneburit en genomgång av Gluetecs interna processer för att nå företagets högt satta kvalitets- och miljömål.

läs mer

Sorseleföretagen mest lönsammaste i länet

Företagen i Sorsele är de mest lönsamma i hela Västerbotten enligt Företagarna. Samtidigt får Sorseles företagsklimat högst betyg av alla kommuner i Norrland, enligt en undersökning genomförd av Svenskt Näringsliv.

läs mer

Gluetec ökar produktionen i samarbete med HBM

Gluetec AB ökar produktionskapaciteten genom ett utökat samarbete med HBM, en av Gluetecs största och äldsta leverantörer. Utöver samarbetet kring produktutveckling av trådtöjningsgivare sker numera också legotillverkning i HBMs regi. Initialt innebär samarbetet en ökad kapacitet på cirka 20 procent, men en ökning uppemot 50 procent är fullt realistisk.

läs mer

Dipolar lanserar tre produktnyheter

Under fjärde kvartalet lanserar Dipolar tre nya produkter. MagDrive-serien utökas med två nya kraftaggregat på 400 och 2000 watt. Dessutom lanseras Interface24, en innovativ komponent som möjliggör sammankoppling och övervakning av upp till 20 Magdrive-enheter.

läs mer

Gluetec Sorsele certifierat enligt ISO 9001 och 14001

Gluetecs verksamhet i Sorsele har under vintern genomfört en implementering av ISO-standard 9001 och 14001, världens mest tillämpade standard för kvalitets- och miljöledning. Certifieringarna är ett led i Gluetecs löpande kvalitets- och miljöarbete och kundanpassade erbjudande.

läs mer

Kontakta oss